Frisörer i Boxholm

Annons:
Hitta frisör i Boxholm - duktiga och erfarna frisörer i Boxholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Boxholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Boxholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Boxholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Boxholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårvården
Storg. 25
590 11 BOXHOLM


Klipphörnan Evemarie Andersson
Storg. 29 C
590 11 BOXHOLM


Boxholms Hårateljé
Storg. 24
590 11 BOXHOLM


Salong Susanne
Storg. 24
590 11 BOXHOLM


Barberarn Hylén AB
Storg. 31
590 11 BOXHOLM

Annons:

Håruppsättning i Boxholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Boxholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Boxholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Boxholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Boxholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Boxholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Boxholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Boxholm

I Boxholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Boxholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Boxholm:

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Boxholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Boxholm fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Boxholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Boxholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.