Frisörer i Borensberg

Annons:
Hitta frisör i Borensberg - duktiga och erfarna frisörer i Borensberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Borensberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Borensberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Borensberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Borensberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Beccas Hårstyle
Husbyv. 6 A
590 31 BORENSBERG


Salong Klippet
Husbyv. 11
590 31 BORENSBERG


Modell Salong
Husbyv. 16
590 31 BORENSBERG

Annons:

Håruppsättning i Borensberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Borensberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Borensberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Borensberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Borensberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Borensberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Borensberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Borensberg

I Borensberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Borensberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Borensberg:

Borensberg är en tätort i Motala kommun, Östergötlands län och ligger 18 km öster om Motala nära sjön Boren. Borensberg är en handels-, turist- och industriort med bland annat tillverkning av plastprodukter (Arla Plast). Norr om samhället finns den militära förläggningsorten Kvarn.

Yta: 240,25 hektar
Invånarantal: 2886, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Borensberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Borensberg fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Borensberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Borensberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.