Frisörer i Åtvidaberg

Annons:
Hitta frisör i Åtvidaberg - duktiga och erfarna frisörer i Åtvidaberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Åtvidaberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åtvidaberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åtvidaberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åtvidaberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lindgrens Hårsalong I Åtvidaberg, AB
Torgg. 5
597 30 åtvidaberg


Hårverkstan
Adelswärdsg. 3
597 30 åtvidaberg


Hårkällaren, Annica Karlsson
Ringv. 3
597 31 ÅTVIDABERG


Nygren, Åsa
Stenhusg. 4
597 30 åtvidaberg


Guns hårsalong
Kopparv. 1
597 50 åtvidaberg


G J:s Hår och Sånt
Kopparv. 1
597 50 åtvidaberg


Solweis Hårsalong
Bäckfallsv. 5
597 50 åtvidaberg


Gun Kindholms Hårsalong
Bergsg. 17
597 50 åtvidaberg


Hårfixarna
Söderleden 15
597 40 ÅTVIDABERG

Annons:

Håruppsättning i Åtvidaberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åtvidaberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åtvidaberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åtvidaberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åtvidaberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åtvidaberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åtvidaberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åtvidaberg

I Åtvidaberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åtvidaberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åtvidaberg:

Åtvidaberg, lokalt även Åtvid, är en tätort och centralort i Åtvidabergs kommun i Östergötlands län. Gruvföretaget Beowulf Mining har en licens att bryta i Bersbo och Mormor som täcker 225km2.

Yta: 542,03 hektar
Invånarantal: 6859, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åtvidaberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åtvidaberg fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åtvidaberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åtvidaberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Östergötland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.