Frisörer i Vretstorp

Annons:
Hitta frisör i Vretstorp - duktiga och erfarna frisörer i Vretstorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vretstorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vretstorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vretstorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vretstorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Emmas Hårstuga
Körtingsberg Körtinge 322
694 95 Vretstorp


Nordgren, Berit
Åkarev. 3
694 50 VRETSTORP


Helens Klipphörna
Askersundsv. 22
694 50 VRETSTORP


Karlsson, Hélene
Stubbetorp 141
694 95 Vretstorp

Annons:

Håruppsättning i Vretstorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vretstorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vretstorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vretstorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vretstorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vretstorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vretstorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vretstorp

I Vretstorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vretstorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vretstorp:

Vretstorp är en tätort som ligger i västra delen av Hallsbergs kommun. I Vretstorp finns skolan Fredriksberg (klass 1-6 och förskola+dagis med flera avdelningar) har både fri-idrottsanläggning och spontanlekplats i närheten. Här finns också norra Europas enda magiska teater och Vretstorps folkets park.

Yta: 183,21 hektar
Invånarantal: 842, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vretstorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vretstorp fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vretstorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vretstorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.