Frisörer i Vintrosa

Annons:
Hitta frisör i Vintrosa - duktiga och erfarna frisörer i Vintrosa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Vintrosa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vintrosa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vintrosa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vintrosa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårdepån I Stockholm AB
S. Valla 311
719 92 Vintrosa


Vintrosa Salongen
Skolg. 4
719 30 Vintrosa


Kickis Hårverkstad
Säbyskogen 228
719 32 Vintrosa

Annons:

Håruppsättning i Vintrosa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vintrosa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vintrosa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vintrosa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vintrosa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vintrosa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vintrosa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vintrosa

I Vintrosa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vintrosa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vintrosa:

Vintrosa är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Vintrosa socken belägen cirka 1,5 mil väster om Örebro. I Vintrosa finns bland annat en F-6 skola, en deltidsbrandstation, ICA, en pizzeria samt flera kyrkor tillhöriga olika samfund.

Yta: 162,70 hektar
Invånarantal: 1343, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vintrosa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vintrosa fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vintrosa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vintrosa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.