Frisörer i Storå

Annons:
Hitta frisör i Storå - duktiga och erfarna frisörer i Storå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Storå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Storå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Storå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Storå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anns Damfrisering
Stationsv. 16
711 76 Storå


Broman,Ann Ingrid Kristina Bro
Jönshyttan 135
711 76 Storå

Annons:

Håruppsättning i Storå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Storå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Storå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Storå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Storå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Storå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Storå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Storå

I Storå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Storå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Storå:

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Yta: 612,81 hektar
Invånarantal: 1933, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Storå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Storå fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Storå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Storå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.