Frisörer i Pålsboda

Annons:
Hitta frisör i Pålsboda - duktiga och erfarna frisörer i Pålsboda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Pålsboda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Pålsboda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Pålsboda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Pålsboda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Elisa
Björkv. 10
697 30 Pålsboda


Adelaida Tahirovic
Köpmang. 9
697 30 Pålsboda

Annons:

Håruppsättning i Pålsboda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Pålsboda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Pålsboda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Pålsboda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Pålsboda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Pålsboda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Pålsboda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Pålsboda

I Pålsboda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Pålsboda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Pålsboda:

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Pålsboda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Pålsboda fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Pålsboda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Pålsboda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.