Frisörer i Östansjö

Annons:
Hitta frisör i Östansjö - duktiga och erfarna frisörer i Östansjö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Östansjö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Östansjö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Östansjö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Östansjö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Malins Hårateljé
Högv. 11
694 72 ÖSTANSJÖ

Annons:

Håruppsättning i Östansjö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Östansjö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Östansjö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Östansjö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Östansjö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Östansjö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Östansjö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Östansjö

I Östansjö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Östansjö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Östansjö:

Östansjö är en tätort i Hallsbergs kommun. Östansjö är ett villasamhälle med ett fåtal små arbetsplatser. Ett stort antal föreningar finns i Östansjö, bland annat en frikyrkoförsamling, föräldraförening och idrottsförening.

Yta: 139,35 hektar
Invånarantal: 868, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Östansjö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Östansjö fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Östansjö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Östansjö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.