Frisörer i Odensbacken

Annons:
Hitta frisör i Odensbacken - duktiga och erfarna frisörer i Odensbacken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Odensbacken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Odensbacken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Odensbacken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Odensbacken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Segelströms Frisering
Örebrov. 1
715 31 Odensbacken


Norgesalongen
Smedjev. 8
715 31 Odensbacken


Inga-Lills Hårvård
Led 310
715 94 ODENSBACKEN


Chahin, Hanan
Örebrov. 1
715 31 Odensbacken

Annons:

Håruppsättning i Odensbacken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Odensbacken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Odensbacken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Odensbacken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Odensbacken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Odensbacken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Odensbacken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Odensbacken

I Odensbacken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Odensbacken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Odensbacken:

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Odensbacken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Odensbacken fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Odensbacken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Odensbacken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.