Frisörer i Mullhyttan

Annons:
Hitta frisör i Mullhyttan - duktiga och erfarna frisörer i Mullhyttan som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Mullhyttan som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Mullhyttan

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Mullhyttan som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Mullhyttan för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sanna Salongen, Britt-Marie Karlsson
Mullhytte Letstig 16
716 94 MULLHYTTAN

Annons:

Håruppsättning i Mullhyttan

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Mullhyttan så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Mullhyttan så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Mullhyttan som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Mullhyttan

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Mullhyttan varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Mullhyttan innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Mullhyttan

I Mullhyttan fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Mullhyttan. Nedan finns en del övrig fakta om orten Mullhyttan:

Mullhyttan är en tätort i Lekebergs kommun i Örebro län, belägen vid foten av södra Kilsbergen, i Västernärke. Strax söder om Mullhyttan ligger högmossen Skagerhultsmossen. Mossen är ett naturreservat sedan 1982. 6 kilometer nordväst om samhället ligger sjön Multen, med flera olika badplatser bland annat NF Bergslagens Solsport nakenbad

Yta: 145,27 hektar
Invånarantal: 503, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mullhyttan om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Mullhyttan fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Mullhyttan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Mullhyttan rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.