Frisörer i Lindesberg

Annons:
Hitta frisör i Lindesberg - duktiga och erfarna frisörer i Lindesberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Lindesberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Lindesberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Lindesberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Lindesberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Berits Damfrisering
Köpmang. 9
711 30 LINDESBERG


Salong Sabina
Kristinav. 36
711 30 LINDESBERG


Virveln
Skarpskytteg. 2
711 31 Lindesberg


Hårstudion
Kristinav. 31 C
711 30 LINDESBERG


Salong Klipp & Krus
Skinnarbacken
711 35 Lindesberg


Klippentré AB
Bytesg. 12
711 30 LINDESBERG


Salong Figaro
Kungsg. 33
711 30 LINDESBERG


Nordberg, Maria
Kristinav. 4
711 30 LINDESBERG


Salong backstage
Hidingen 104
711 91 Lindesberg


Salong Rosé
Bytesg. 12
711 30 LINDESBERG


Klipp Hörnan
S. Torgg. 12
711 30 LINDESBERG


Salong Kungsan
Högstadieplan 23
711 35 Lindesberg


Salong Jaxon
Kungsg. 29
711 30 LINDESBERG


Iréns Hårservice
Rya Adelund 227
711 91 Lindesberg

Annons:

Håruppsättning i Lindesberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Lindesberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Lindesberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Lindesberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Lindesberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Lindesberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Lindesberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Lindesberg

I Lindesberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Lindesberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Lindesberg:

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lindesberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Lindesberg fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Lindesberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Lindesberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.