Frisörer i Laxå

Annons:
Hitta frisör i Laxå - duktiga och erfarna frisörer i Laxå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Laxå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Laxå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Laxå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Laxå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong 33:an
Skolg. 33
695 30 Laxå


Hårboutiqen
Revirv. 18
695 30 Laxå


Salong Guldlocken
Postg. 16 B
695 30 Laxå


Yeesalong
Järnvägsg. 1
695 30 Laxå


Marias Klipphörna
Tjärbrännarstigen 4
695 32 Laxå


Cavallie Styling
Hjortronstigen 7
695 30 Laxå

Annons:

Håruppsättning i Laxå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Laxå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Laxå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Laxå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Laxå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Laxå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Laxå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Laxå

I Laxå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Laxå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Laxå:

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laxå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Laxå fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Laxå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Laxå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.