Frisörer i Kopparberg

Annons:
Hitta frisör i Kopparberg - duktiga och erfarna frisörer i Kopparberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Kopparberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kopparberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kopparberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kopparberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annikas Klippsmedja
Orrv. 10
714 33 KOPPARBERG


Marie Dam- och Herrsalong
Riksstigen 1
714 31 KOPPARBERG


Klippet. Karin Gröningson
Lövstav. 4 D
714 35 KOPPARBERG


Parviainen, Josefine
Konstmästareg. 6 B
714 30 Kopparberg


Make By AMM
Konstmästareg. 6 B
714 30 Kopparberg

Annons:

Håruppsättning i Kopparberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kopparberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kopparberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kopparberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kopparberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kopparberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kopparberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kopparberg

I Kopparberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kopparberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kopparberg:

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kopparberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kopparberg fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kopparberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kopparberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.