Frisörer i Hallsberg

Annons:
Hitta frisör i Hallsberg - duktiga och erfarna frisörer i Hallsberg som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Hallsberg som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hallsberg

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hallsberg som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hallsberg för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Klippt och Skuret
V. Storg. 4
694 30 Hallsberg


Salong Meri
Kapellg. 1
694 31 HALLSBERG


Klippkällarn
Förmansg. 2
694 35 HALLSBERG


Hårstudion
V. Storg. 7
694 30 Hallsberg


Salong Klippy
Apelv. 4
694 91 HALLSBERG


Elisabet
Ö. Storg. 2
694 31 HALLSBERG


Salong Companie I Hallsberg AB
Ö. Storg. 12
694 31 HALLSBERG


Mats Svenssons Frissa
Tunbov. 40
694 37 HALLSBERG


Palatset
Stortorget 3
694 31 HALLSBERG


Jabbour, Ibrahim
V. Storg. 82
694 30 Hallsberg


Cedar-River Production-Crp
V. Storg. 3
694 30 Hallsberg


Salong Z Style
Fredsg. 2
694 35 HALLSBERG


Andersson, Sandra Maria
Korsbergsg. 24
694 37 HALLSBERG


Frisörföretag Paula Villgren
Holmv. 23
694 36 Hallsberg


Emmas Klipp
V. Storg. 7 B
694 30 Hallsberg


Frisör Oscar
Norrgårdsg. 2 B
694 34 Hallsberg

Annons:

Håruppsättning i Hallsberg

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hallsberg så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hallsberg så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hallsberg som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hallsberg

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hallsberg varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hallsberg innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hallsberg

I Hallsberg fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hallsberg. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hallsberg:

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hallsberg om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hallsberg fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hallsberg. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hallsberg rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.