Frisörer i Hällefors

Annons:
Hitta frisör i Hällefors - duktiga och erfarna frisörer i Hällefors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Hällefors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hällefors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hällefors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hällefors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saxess
Sikforsv. 12
712 34 HÄLLEFORS


Hårsalongen Pernilla & Helen
Schillingv. 8
712 30 HÄLLEFORS


Hårsalongen Pernilla Herou
Schillingv. 8
712 30 HÄLLEFORS


Salong Hår & Nu
Björnv. 1
712 33 Hällefors

Annons:

Håruppsättning i Hällefors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hällefors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hällefors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hällefors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hällefors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hällefors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hällefors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hällefors

I Hällefors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hällefors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hällefors:

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällefors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hällefors fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hällefors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hällefors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.