Frisörer i Guldsmedshyttan

Annons:
Hitta frisör i Guldsmedshyttan - duktiga och erfarna frisörer i Guldsmedshyttan som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Guldsmedshyttan som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Guldsmedshyttan

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Guldsmedshyttan som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Guldsmedshyttan för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Eva
Månstigen 2
711 78 Guldsmedshyttan


Carinas Hårateljé
Erikav. 6
711 78 Guldsmedshyttan

Annons:

Håruppsättning i Guldsmedshyttan

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Guldsmedshyttan så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Guldsmedshyttan så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Guldsmedshyttan som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Guldsmedshyttan

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Guldsmedshyttan varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Guldsmedshyttan innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Guldsmedshyttan

I Guldsmedshyttan fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Guldsmedshyttan. Nedan finns en del övrig fakta om orten Guldsmedshyttan:

Guldsmedshyttan ingår i tätorten Storå i Lindesbergs kommun. På orten finns Global Castings Guldsmedshyttan AB, ett gjuteri. Orten är belägen längs med riksväg 50 cirka 1,5 mil norr om Lindesberg. Numera är bruket specialiserat som tillverkare av segjärn för vindkraftverk (Vestas). Brukets mekaniska verkstad ägs sedan 2006 av Empower.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Guldsmedshyttan om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Guldsmedshyttan fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Guldsmedshyttan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Guldsmedshyttan rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.