Frisörer i Grythyttan

Annons:
Hitta frisör i Grythyttan - duktiga och erfarna frisörer i Grythyttan som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Grythyttan som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Grythyttan

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Grythyttan som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Grythyttan för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hairstudio
Kyrkbacken 6
712 60 Grythyttan


Berg, Frida
Kyrkbacken 4
712 60 Grythyttan

Annons:

Håruppsättning i Grythyttan

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Grythyttan så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Grythyttan så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Grythyttan som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Grythyttan

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Grythyttan varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Grythyttan innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Grythyttan

I Grythyttan fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Grythyttan. Nedan finns en del övrig fakta om orten Grythyttan:

Grythyttan är en tätort i Hällefors kommun och kyrkbyn i Grythyttans socken. Orten ligger mellan sjöarna Torrvarpen och Sör-Älgen. I Grythyttan finns Grythyttans Gästgivaregård och Måltidens hus. Måltidens hus är en byggnad som ursprungligen användes vid världsutställningen i Sevilla 1992.

Yta: 152,37 hektar
Invånarantal: 891, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grythyttan om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Grythyttan fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Grythyttan. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Grythyttan rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.