Frisörer i Glanshammar

Annons:
Hitta frisör i Glanshammar - duktiga och erfarna frisörer i Glanshammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Glanshammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Glanshammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Glanshammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Glanshammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lady & Rufsen
Rinkaby 232
705 96 Glanshammar

Annons:

Håruppsättning i Glanshammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Glanshammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Glanshammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Glanshammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Glanshammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Glanshammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Glanshammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Glanshammar

I Glanshammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Glanshammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Glanshammar:

Glanshammar är en tätort i Örebro kommun och kyrkbyn i Glanshammars socken. Från Glanshammar kommer den kända Ekebergsmarmorn, Närkes landskapssten. I trakten öster om kyrkan bryts urbergskalksten av företaget Björka mineral.

Yta: 92,95 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Glanshammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Glanshammar fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Glanshammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Glanshammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.