Frisörer i Frövi

Annons:
Hitta frisör i Frövi - duktiga och erfarna frisörer i Frövi som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Frövi som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Frövi

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Frövi som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Frövi för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Jonnas Hairstyle
Trädgårdsg. 11 A
718 31 Frövi


Hårboden I Pilkrog
Grönbotorp 541
718 91 Frövi


Salong LO
Nybyn 250
718 92 FRÖVI

Annons:

Håruppsättning i Frövi

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Frövi så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Frövi så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Frövi som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Frövi

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Frövi varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Frövi innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Frövi

I Frövi fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Frövi. Nedan finns en del övrig fakta om orten Frövi:

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Frövi om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Frövi fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Frövi. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Frövi rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.