Frisörer i Fjugesta

Annons:
Hitta frisör i Fjugesta - duktiga och erfarna frisörer i Fjugesta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Fjugesta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fjugesta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fjugesta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fjugesta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Lekebergs Skönhetscenter AB
Sveag. 1
716 31 FJUGESTA


by LinaP AB
Storg. 20
716 30 Fjugesta


Ewys Herrfrisering o. Solarium
Storg. 23
716 30 Fjugesta


Lekebergs Frisering
Storg. 25
716 30 Fjugesta

Annons:

Håruppsättning i Fjugesta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fjugesta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fjugesta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fjugesta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fjugesta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fjugesta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fjugesta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fjugesta

I Fjugesta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fjugesta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fjugesta:

Fjugesta är en tätort i Närke samt sedan 1995 centralort i Lekebergs kommun, Örebro län. Sydöst om Fjugesta ligger Riseberga kloster. Fjugesta by har anor sen medeltiden, men dagens samhälle växte fram runt Fjugesta järnvägsstation längs Svartåbanan som invigdes 1897.

Yta: 208,83 hektar
Invånarantal: 2033, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fjugesta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fjugesta fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fjugesta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fjugesta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.