Frisörer i Finnerödja

Annons:
Hitta frisör i Finnerödja - duktiga och erfarna frisörer i Finnerödja som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Finnerödja som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Finnerödja

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Finnerödja som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Finnerödja för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anettes Klipphörna
Stationsg. 4
695 50 FINNERÖDJA


Hårstugan
Skagersholmsv. 32
695 50 FINNERÖDJA

Annons:

Håruppsättning i Finnerödja

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Finnerödja så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Finnerödja så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Finnerödja som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Finnerödja

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Finnerödja varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Finnerödja innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Finnerödja

I Finnerödja fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Finnerödja. Nedan finns en del övrig fakta om orten Finnerödja:

Finnerödja är en tätort i Laxå kommun i Örebro län och kyrkby i Finnerödja socken i Västergötland. Orten ligger i Tiveden vid Västra stambanan och E20, i Västergötland. Finnerödja var tidigare känd för sina jordgubbsodlingar, vilka var omfattande mellan 1940-talet och början av 1980-talet.

Yta: 101,33 hektar
Invånarantal: 604, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Finnerödja om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Finnerödja fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Finnerödja. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Finnerödja rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.