Frisörer i Fellingsbro

Annons:
Hitta frisör i Fellingsbro - duktiga och erfarna frisörer i Fellingsbro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Fellingsbro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fellingsbro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fellingsbro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fellingsbro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Annas
Torgv. 8
732 71 FELLINGSBRO


Karpea Hairart AB
Bergsv. 21
732 71 FELLINGSBRO


Knutens Hårvård
Bergsv. 39
732 71 FELLINGSBRO

Annons:

Håruppsättning i Fellingsbro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fellingsbro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fellingsbro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fellingsbro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fellingsbro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fellingsbro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fellingsbro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fellingsbro

I Fellingsbro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fellingsbro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fellingsbro:

Fellingsbro är en tätort i Lindesbergs kommun. Fellingsbro består av en liten kärna av bebyggelse med huvudsakligen villaområden runt järnvägen, i övrigt finns mest åkermark. E Ett par kilometer norr om samhället ligger Fellingsbro kyrka.

Yta: 230,48 hektar
Invånarantal: 1384, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fellingsbro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fellingsbro fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fellingsbro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fellingsbro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.