Frisörer i Degerfors

Annons:
Hitta frisör i Degerfors - duktiga och erfarna frisörer i Degerfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 8 olika frisörer i Degerfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Degerfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Degerfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Degerfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nya Frizette
Agensg. 2
693 30 Degerfors


Salong Annette
Källénsg. 19
693 31 DEGERFORS


Margareta Sundquist Tietze AB
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Olivers Klippbod
Storg. 20
693 33 DEGERFORS


LINAS HÅRSTUDIO
Medborgarg. 1
693 30 Degerfors


ÅSAlongen
Trädgårdsmästareg. 9
693 34 Degerfors


Holmertz Frisersalong
Västgötag. 4
693 35 DEGERFORS


Brus, Pia
Lervik 839
693 92 Degerfors

Annons:

Håruppsättning i Degerfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Degerfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Degerfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Degerfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Degerfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Degerfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Degerfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Degerfors

I Degerfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Degerfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Degerfors:

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Degerfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Degerfors fanns det totalt 8 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Degerfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Degerfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.