Frisörer i Åtorp

Annons:
Hitta frisör i Åtorp - duktiga och erfarna frisörer i Åtorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Åtorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åtorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åtorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åtorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisörhuset 70
Lidetorpsv. 14
693 70 åtorp

Annons:

Håruppsättning i Åtorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åtorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åtorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åtorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åtorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åtorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åtorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åtorp

I Åtorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åtorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åtorp:

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Yta: 28,18 hektar
Invånarantal: 212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åtorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åtorp fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åtorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åtorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.