Frisörer i Askersund

Annons:
Hitta frisör i Askersund - duktiga och erfarna frisörer i Askersund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Askersund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Askersund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Askersund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Askersund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Carinas Dam & Herrfrisering
Sundsbrog. 17
696 30 Askersund


Salong Hårmakeriet Åsa Danielsson
Sundsbrog. 14
696 30 Askersund


Roos Johanna
Florag. 14
696 32 Askersund


Trivsamt
Väderkvarnsg. 25
696 30 Askersund


Ann-Sofies Klipphörna
Väderkvarnsg. 25
696 30 Askersund


Evas Hårstudio
Sundsbrog. 17
696 30 Askersund


Salong Kammen, Ann Klerén
Sundsbrog. 7
696 30 Askersund


Hair By Elin
Sundsbrog. 8
696 30 Askersund


Salong Lux
Storg. 18
696 30 Askersund

Annons:

Håruppsättning i Askersund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Askersund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Askersund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Askersund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Askersund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Askersund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Askersund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Askersund

I Askersund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Askersund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Askersund:

Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Yta: 278,02 hektar
Invånarantal: 3887, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Askersund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Askersund fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Askersund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Askersund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Örebro.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.