Frisörer i Vuollerim

Annons:
Hitta frisör i Vuollerim - duktiga och erfarna frisörer i Vuollerim som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Vuollerim som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vuollerim

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vuollerim som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vuollerim för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Solbritts Hårverksta
Villastigen 9
960 30 VUOLLERIM


Hårstudion i Vuollerim
Bodenv. 50
960 30 VUOLLERIM


Hårfixarn Eva Frisör & Ekonom
Gästgivarev. 14
960 30 VUOLLERIM

Annons:

Håruppsättning i Vuollerim

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vuollerim så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vuollerim så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vuollerim som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vuollerim

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vuollerim varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vuollerim innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vuollerim

I Vuollerim fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vuollerim. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vuollerim:

Vuollerim, på lulesamiska Vuolleriebme, är en tätort i Jokkmokks kommun. Vuollerim ligger vid sammanflödet av Lilla och Stora Lule älv. Näringslivet i området består idag av lokala entreprenörer, vattenkraftsunderhåll och driftarbete, tillverkningsindustri, turistföretagare och handel.

Yta: 201,95 hektar
Invånarantal: 732, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vuollerim om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vuollerim fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vuollerim. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vuollerim rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.