Frisörer i Vittangi

Annons:
Hitta frisör i Vittangi - duktiga och erfarna frisörer i Vittangi som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vittangi som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vittangi

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vittangi som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vittangi för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Pirjos Frisering
Strandv. 6
980 10 Vittangi

Annons:

Håruppsättning i Vittangi

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vittangi så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vittangi så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vittangi som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vittangi

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vittangi varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vittangi innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vittangi

I Vittangi fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vittangi. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vittangi:

Vittangi är en tätort i Kiruna kommun. Vittangi ligger efter E45, vid Torne älv och Vittangiälven. Vittangi är den största tätorten på Kiruna landsbygd och har ett rikt föreningsliv och många företag för sin storlek. Här finns livsmedelsaffär, bensinstation, klädaffär, skoaffär, frisörer och restaurang. Byn har även en F–9-skola.

Yta: 226,78 hektar
Invånarantal: 784, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vittangi om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vittangi fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vittangi. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vittangi rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.