Frisörer i Tärendö

Annons:
Hitta frisör i Tärendö - duktiga och erfarna frisörer i Tärendö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Tärendö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tärendö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tärendö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tärendö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Anjas Hud & Hårvård
Laitamaa 33
980 61 TÄRENDÖ


Frisör Karin
Talinenv. 16
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Håruppsättning i Tärendö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tärendö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tärendö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tärendö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tärendö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tärendö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tärendö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tärendö

I Tärendö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tärendö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tärendö:

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tärendö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tärendö fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tärendö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tärendö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.