Frisörer i Rosvik

Annons:
Hitta frisör i Rosvik - duktiga och erfarna frisörer i Rosvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Rosvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Rosvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Rosvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Rosvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Kam In
Mejeriv. 8
945 34 ROSVIK

Annons:

Håruppsättning i Rosvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Rosvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Rosvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Rosvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Rosvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Rosvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Rosvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Rosvik

I Rosvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Rosvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Rosvik:

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Rosvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Rosvik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Rosvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Rosvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.