Frisörer i Risögrund

Annons:
Hitta frisör i Risögrund - duktiga och erfarna frisörer i Risögrund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Risögrund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Risögrund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Risögrund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Risögrund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Dahl Frisersalong Eftr.
Strandv. 63
952 70 Risögrund

Annons:

Håruppsättning i Risögrund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Risögrund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Risögrund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Risögrund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Risögrund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Risögrund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Risögrund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Risögrund

I Risögrund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Risögrund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Risögrund:

Risögrund är en tätort i Kalix kommun. Orten ligger strax utanför Kalix, mellan Bredviken och Karlsborg.

Yta: 90,83 hektar
Invånarantal: 697, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Risögrund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Risögrund fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Risögrund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Risögrund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.