Frisörer i Råneå

Annons:
Hitta frisör i Råneå - duktiga och erfarna frisörer i Råneå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Råneå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Råneå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Råneå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Råneå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hår & Sånt
Kängsöv. 2
955 31 Råneå


Studio My Style
Kängsöv. 2 A
955 31 Råneå


Klipporama
Affärsv. 6 A
955 31 Råneå

Annons:

Håruppsättning i Råneå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Råneå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Råneå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Råneå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Råneå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Råneå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Råneå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Råneå

I Råneå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Råneå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Råneå:

Råneå är en tätort i Råneå socken i Luleå kommun. Orten har även kallats Rånbyn. I Råneå mynnar Råne älv ut i Bottenviken. Runt omkring tätorten ligger byarna Strömsund, Jämtön, Vitå, Böle, Norra Prästholm, Södra Prästholm, Orrbyn, Niemisel och Avafors. I Råneå finns livsmedelsbutiker, apotek, badhus, utomhusbad,[11] banker, bibliotek och kyrka.

Yta: 205,48 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Råneå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Råneå fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Råneå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Råneå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.