Frisörer i Pajala

Annons:
Hitta frisör i Pajala - duktiga och erfarna frisörer i Pajala som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Pajala som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Pajala

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Pajala som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Pajala för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong 22
Kengisg. 8
984 31 Pajala


Hårdesign Li-LO
Laestadiusv. 22
984 31 Pajala


Päivis Klippotek
Kengisg. 1 D
984 31 Pajala

Annons:

Håruppsättning i Pajala

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Pajala så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Pajala så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Pajala som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Pajala

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Pajala varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Pajala innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Pajala

I Pajala fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Pajala. Nedan finns en del övrig fakta om orten Pajala:

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Pajala om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Pajala fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Pajala. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Pajala rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.