Frisörer i Övertorneå

Annons:
Hitta frisör i Övertorneå - duktiga och erfarna frisörer i Övertorneå som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Övertorneå som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Övertorneå

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Övertorneå som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Övertorneå för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Beauty Gallerian
Matarengiv. 17 A
957 31 ÖVERTORNEÅ


Diadem Riitta
V. Armasjärvi 14
957 91 ÖVERTORNEÅ


Salong Jenni Rova
Hemv. 9 C
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Håruppsättning i Övertorneå

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Övertorneå så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Övertorneå så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Övertorneå som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Övertorneå

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Övertorneå varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Övertorneå innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Övertorneå

I Övertorneå fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Övertorneå. Nedan finns en del övrig fakta om orten Övertorneå:

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Övertorneå om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Övertorneå fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Övertorneå. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Övertorneå rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.