Frisörer i Överkalix

Annons:
Hitta frisör i Överkalix - duktiga och erfarna frisörer i Överkalix som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 7 olika frisörer i Överkalix som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Överkalix

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Överkalix som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Överkalix för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårdesigner Kristine Sakari
Storg. 10
956 31 ÖVERKALIX


Vickys Klippotek
Storg. 35
956 31 ÖVERKALIX


Saxess By Veronica AB
Storg. 57
956 31 ÖVERKALIX


Braenna Frissan Eva
Bredseludden 25
956 92 överkalix


Vickys Klippotek
Storg. 37
956 31 ÖVERKALIX


Frisören
Backv. 1
956 32 överkalix


Marias Klipphörna
Tallviksv. 23
956 32 överkalix

Annons:

Håruppsättning i Överkalix

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Överkalix så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Överkalix så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Överkalix som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Överkalix

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Överkalix varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Överkalix innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Överkalix

I Överkalix fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Överkalix. Nedan finns en del övrig fakta om orten Överkalix:

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Överkalix om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Överkalix fanns det totalt 7 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Överkalix. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Överkalix rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.