Frisörer i Öjebyn

Annons:
Hitta frisör i Öjebyn - duktiga och erfarna frisörer i Öjebyn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Öjebyn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Öjebyn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Öjebyn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Öjebyn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Linda Buskas Hårdesign
Affärsg. 7
943 31 ÖJEBYN


Salong Femina Annsofi Öberg
Holmv. 6
943 35 ÖJEBYN


Salong Femina
Holmv. 6
943 35 ÖJEBYN


Salong 4 - Frisör Erika
Grindg. 4
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Håruppsättning i Öjebyn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Öjebyn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Öjebyn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Öjebyn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Öjebyn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Öjebyn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Öjebyn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Öjebyn

I Öjebyn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Öjebyn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Öjebyn:

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du ta del av mer information om orten Öjebyn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Öjebyn fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Öjebyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Öjebyn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.