Frisörer i Norrfjärden

Annons:
Hitta frisör i Norrfjärden - duktiga och erfarna frisörer i Norrfjärden som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Norrfjärden som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Norrfjärden

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Norrfjärden som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Norrfjärden för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Åsas Klippboda
Porsnäsv. 38
945 31 NORRFJÄRDEN


Klippann
Porsnäsv. 38
945 31 NORRFJÄRDEN

Annons:

Håruppsättning i Norrfjärden

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Norrfjärden så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Norrfjärden så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Norrfjärden som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Norrfjärden

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Norrfjärden varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Norrfjärden innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Norrfjärden

I Norrfjärden fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Norrfjärden. Nedan finns en del övrig fakta om orten Norrfjärden:

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Yta: 189,24 hektar
Invånarantal: 1362, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Norrfjärden om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Norrfjärden fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Norrfjärden. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Norrfjärden rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.