Frisörer i Korpilombolo

Annons:
Hitta frisör i Korpilombolo - duktiga och erfarna frisörer i Korpilombolo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Korpilombolo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Korpilombolo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Korpilombolo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Korpilombolo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ingers Herr- o. Damfrisering
INDUSTRIHUSET
980 60 Korpilombolo

Annons:

Håruppsättning i Korpilombolo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Korpilombolo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Korpilombolo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Korpilombolo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Korpilombolo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Korpilombolo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Korpilombolo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Korpilombolo

I Korpilombolo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Korpilombolo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Korpilombolo:

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Korpilombolo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Korpilombolo fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Korpilombolo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Korpilombolo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.