Frisörer i Karlsborgsverken

Annons:
Hitta frisör i Karlsborgsverken - duktiga och erfarna frisörer i Karlsborgsverken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Karlsborgsverken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Karlsborgsverken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Karlsborgsverken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Karlsborgsverken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Saras Fot & Hårvård
Ängesv. 23
952 71 KARLSBORGSVERKEN


Henriksson, Inga Britt
Dalv. 5
952 71 KARLSBORGSVERKEN

Annons:

Håruppsättning i Karlsborgsverken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Karlsborgsverken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Karlsborgsverken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Karlsborgsverken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Karlsborgsverken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Karlsborgsverken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Karlsborgsverken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Karlsborgsverken

I Karlsborgsverken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Karlsborgsverken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Karlsborgsverken:

Karlsborg är en tätort och industrisamhälle i Kalix kommun. Ortens främsta arbetsgivare är pappersfabriken Billerudkorsnäs AB som tillverkar förpackningspapper och pappersmassa. Fabriken är med sina drygt 400 anställda den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 204,05 hektar
Invånarantal: 351, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlsborgsverken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Karlsborgsverken fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Karlsborgsverken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Karlsborgsverken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.