Frisörer i Jokkmokk

Annons:
Hitta frisör i Jokkmokk - duktiga och erfarna frisörer i Jokkmokk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Jokkmokk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jokkmokk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jokkmokk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jokkmokk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Clip- IT M. Nordqvist
V. Torgg. 4
962 31 Jokkmokk


Kammarna
V. Torgg. 4
962 31 Jokkmokk


Studio 2 HB
Föreningsg. 1
962 32 JOKKMOKK


Hårstudion I Vuollerim
Ejderg. 4
962 33 Jokkmokk

Annons:

Håruppsättning i Jokkmokk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jokkmokk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jokkmokk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jokkmokk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jokkmokk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jokkmokk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jokkmokk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jokkmokk

I Jokkmokk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jokkmokk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jokkmokk:

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Yta: 359,07 hektar
Invånarantal: 2786, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jokkmokk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jokkmokk fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jokkmokk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jokkmokk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.