Frisörer i Jävrebyn

Annons:
Hitta frisör i Jävrebyn - duktiga och erfarna frisörer i Jävrebyn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Jävrebyn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Jävrebyn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Jävrebyn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Jävrebyn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Johanna I Jävre
N. Hedv. 115
944 94 JÄVREBYN

Annons:

Håruppsättning i Jävrebyn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Jävrebyn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Jävrebyn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Jävrebyn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Jävrebyn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Jävrebyn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Jävrebyn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Jävrebyn

I Jävrebyn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Jävrebyn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Jävrebyn:

Jävre är en tätort i Hortlax socken i södra delen av Piteå kommun. Jävre är den sydligaste byn efter E4 i Norrbotten. Det finns gångväg under E4 över till Turiststationen och ICA E-fyren med lanthandel, bensinstation, café, mat, apoteks- och systemombud.

Yta: 181,17 hektar
Invånarantal: 576, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jävrebyn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Jävrebyn fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Jävrebyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Jävrebyn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.