Frisörer i Hortlax

Annons:
Hitta frisör i Hortlax - duktiga och erfarna frisörer i Hortlax som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Hortlax som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hortlax

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hortlax som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hortlax för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Divine Frisör & Shop
Skatanv. 134
944 31 HORTLAX


Britta-Salongen B Sonnbro
Harvv. 8
944 31 HORTLAX


Hårklippet
Hortlaxv. 43
944 31 HORTLAX


Sax & Fön Linda Åhman
Skatanv. 49
944 31 HORTLAX


Frisörgården
Prästbov. 1
944 31 HORTLAX


Högdahls Frisersalong
Liev. 23
944 31 HORTLAX

Annons:

Håruppsättning i Hortlax

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hortlax så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hortlax så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hortlax som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hortlax

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hortlax varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hortlax innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hortlax

I Hortlax fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hortlax. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hortlax:

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hortlax om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hortlax fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hortlax. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hortlax rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.