Frisörer i Hemmingsmark

Annons:
Hitta frisör i Hemmingsmark - duktiga och erfarna frisörer i Hemmingsmark som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hemmingsmark som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hemmingsmark

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hemmingsmark som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hemmingsmark för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sofies Salong Rock n Romance
Hemmingsmarksv. 131
944 93 Hemmingsmark

Annons:

Håruppsättning i Hemmingsmark

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hemmingsmark så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hemmingsmark så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hemmingsmark som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hemmingsmark

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hemmingsmark varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hemmingsmark innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hemmingsmark

I Hemmingsmark fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hemmingsmark. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hemmingsmark:

Hemmingsmark är en tätort i södra Norrbotten, i Piteå kommun. Hemmingsmark ligger cirka 15 km sydväst om Piteå och strax nordväst om sjön Hemträsket i Jävreåns (här kallad Hemmingsmarkån) flodområde.

Yta: 83,93 hektar
Invånarantal: 367, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hemmingsmark om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hemmingsmark fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hemmingsmark. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hemmingsmark rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.