Frisörer i Haparanda

Annons:
Hitta frisör i Haparanda - duktiga och erfarna frisörer i Haparanda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Haparanda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Haparanda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Haparanda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Haparanda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårmode
Storg. 73 A
953 31 HAPARANDA


Hemma Salongen Bella
Orrv. 38
953 35 HAPARANDA


Salong Primadonna
Storg. 88 A
953 31 HAPARANDA


Kangas, Angelica
Ängsg. 21
953 34 Haparanda


Tatjanas Herr- & Damfrisering
Bäverv. 15
953 36 Haparanda


Hår & Harmoni Haparanda
Köpmansg. 14
953 31 HAPARANDA


Frisör Annika
Storg. 84
953 31 HAPARANDA


Salong Änglalik
Torgg. 39
953 32 Haparanda


Guldsaxen
Storg. 76
953 32 Haparanda

Annons:

Håruppsättning i Haparanda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Haparanda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Haparanda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Haparanda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Haparanda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Haparanda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Haparanda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Haparanda

I Haparanda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Haparanda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Haparanda:

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Haparanda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Haparanda fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Haparanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Haparanda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.