Frisörer i Gammelstad

Annons:
Hitta frisör i Gammelstad - duktiga och erfarna frisörer i Gammelstad som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Gammelstad som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gammelstad

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gammelstad som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gammelstad för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frisyrboden
Övägen 37
954 35 GAMMELSTAD


Hårhörnan i Gammelstad
Gäddviksv. 11
954 31 GAMMELSTAD


Stadsötorget AB Studio Form
Stadsötorget 15
954 31 GAMMELSTAD


Pedros Barn- Och Herrfrisering
Domarv. 24
954 32 Gammelstad


Salong Stor & Liten
Räfsarstigen 100
954 34 Gammelstad


Salong Hair Cut I Malmö AB
Sandåkersv. 4
954 33 GAMMELSTAD

Annons:

Håruppsättning i Gammelstad

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gammelstad så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gammelstad så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gammelstad som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gammelstad

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gammelstad varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gammelstad innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gammelstad

I Gammelstad fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gammelstad. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gammelstad:

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gammelstad om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gammelstad fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gammelstad. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gammelstad rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.