Frisörer i Gällivare

Annons:
Hitta frisör i Gällivare - duktiga och erfarna frisörer i Gällivare som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 16 olika frisörer i Gällivare som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gällivare

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gällivare som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gällivare för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

You by therése
Malmbergsv. 4
982 31 Gällivare


Stinas Hårcenter
Centralplan
982 36 GÄLLIVARE


Steel Herrsalong
Storg. 21
982 32 GÄLLIVARE


Clippet
Söderbergsv. 8
982 36 GÄLLIVARE


Larsson, Tommy
Malmbergsv. 1 C
982 36 GÄLLIVARE


Maarits Klipp
Industrig. 2
982 31 Gällivare


Linda Lindmark M.E.F.
Malmbergsv. 4
982 31 Gällivare


Macadamia
Malmbergsv. 2
982 31 Gällivare


Frisör Ann-Sofie
Malmbergsv. 6
982 31 Gällivare


Hårstudion
Lasarettsg. 25
982 32 GÄLLIVARE


Henriksson, Helene Annabell
Skomakarev. 6
982 38 GÄLLIVARE


Unique By Amanda-Cecilia
Hantverkareg. 15
982 31 Gällivare


Lassinantti, Andreas
Curteliusv. 22
982 39 Gällivare


Salong Lockigt & Rakt
Per Högströmsg. 3 A
982 31 Gällivare


Ulrikas Frisyrbod
Smedjeg. 2
982 32 GÄLLIVARE


Salong L
Storg. 11
982 31 Gällivare

Annons:

Håruppsättning i Gällivare

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gällivare så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gällivare så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gällivare som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gällivare

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gällivare varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gällivare innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gällivare

I Gällivare fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gällivare. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gällivare:

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gällivare om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gällivare fanns det totalt 16 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gällivare. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gällivare rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.