Frisörer i Båtskärsnäs

Annons:
Hitta frisör i Båtskärsnäs - duktiga och erfarna frisörer i Båtskärsnäs som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Båtskärsnäs som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Båtskärsnäs

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Båtskärsnäs som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Båtskärsnäs för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Carina
Stallv. 9
952 95 Båtskärsnäs

Annons:

Håruppsättning i Båtskärsnäs

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Båtskärsnäs så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Båtskärsnäs så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Båtskärsnäs som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Båtskärsnäs

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Båtskärsnäs varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Båtskärsnäs innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Båtskärsnäs

I Båtskärsnäs fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Båtskärsnäs. Nedan finns en del övrig fakta om orten Båtskärsnäs:

Båtskärsnäs (fi Paaskeri) är en tätort i Kalix kommun. Byn, som tillkommit med anledning av ett nu nedlagt sågverk, ligger 22 kilometer från Kalix och 7 kilometer från E4 mot Haparanda, vackert belägen i skärgården mellan utloppen för Kalix älv och Sangis älv.

Yta: 95,69 hektar
Invånarantal: 296, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Båtskärsnäs om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Båtskärsnäs fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Båtskärsnäs. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Båtskärsnäs rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.