Frisörer i Arvidsjaur

Annons:
Hitta frisör i Arvidsjaur - duktiga och erfarna frisörer i Arvidsjaur som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Arvidsjaur som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Arvidsjaur

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Arvidsjaur som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Arvidsjaur för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Ankes Hårdesign
Stationsg. 21 B
933 32 ARVIDSJAUR


Hair 4 You
Garvareg. 4
933 32 ARVIDSJAUR


Viktoriasalongen
Stationsg. 30
933 32 ARVIDSJAUR


Möller, Sara
G. Landsv. 92
933 34 ARVIDSJAUR


Salong G & Company
Storg. 10
933 31 Arvidsjaur


Anjas Hårstudio
Storg. 16 C
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Frisyren
Storg. 26 C
933 32 ARVIDSJAUR


Christins Damfrisering
Stationsg. 14
933 32 ARVIDSJAUR


Salong Gossip
Storg. 14 A
933 32 ARVIDSJAUR


Isakssons Frisering
Södra g. 29 A
933 32 ARVIDSJAUR

Annons:

Håruppsättning i Arvidsjaur

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Arvidsjaur så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Arvidsjaur så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Arvidsjaur som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Arvidsjaur

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Arvidsjaur varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Arvidsjaur innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Arvidsjaur

I Arvidsjaur fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Arvidsjaur. Nedan finns en del övrig fakta om orten Arvidsjaur:

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arvidsjaur om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Arvidsjaur fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Arvidsjaur. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Arvidsjaur rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.