Frisörer i Arjeplog

Annons:
Hitta frisör i Arjeplog - duktiga och erfarna frisörer i Arjeplog som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Arjeplog som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Arjeplog

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Arjeplog som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Arjeplog för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Idasalongen
Storg. 7
938 31 Arjeplog


Salong Hårfin
Storg. 7
938 31 Arjeplog

Annons:

Håruppsättning i Arjeplog

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Arjeplog så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Arjeplog så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Arjeplog som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Arjeplog

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Arjeplog varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Arjeplog innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Arjeplog

I Arjeplog fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Arjeplog. Nedan finns en del övrig fakta om orten Arjeplog:

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Arjeplog om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Arjeplog fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Arjeplog. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Arjeplog rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Norrbotten.