Frisörer i Vislanda

Annons:
Hitta frisör i Vislanda - duktiga och erfarna frisörer i Vislanda som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Vislanda som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vislanda

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vislanda som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vislanda för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Liz
Storg. 1
342 50 Vislanda


Salong Aspen
Aspv. 8
342 50 Vislanda


Gifv Dig Tid...
Storg. 10
342 50 Vislanda


Salong Kalufsen
Sockenv. 15
342 50 Vislanda

Annons:

Håruppsättning i Vislanda

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vislanda så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vislanda så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vislanda som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vislanda

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vislanda varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vislanda innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vislanda

I Vislanda fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vislanda. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vislanda:

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vislanda om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vislanda fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vislanda. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vislanda rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.