Frisörer i Väckelsång

Annons:
Hitta frisör i Väckelsång - duktiga och erfarna frisörer i Väckelsång som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Väckelsång som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Väckelsång

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Väckelsång som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Väckelsång för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Clipp Corner
Centrumg. 8
362 51 VÄCKELSÅNG


Evert Gustafsson
Möckleryd Södergård 19
362 50 Väckelsång

Annons:

Håruppsättning i Väckelsång

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Väckelsång så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Väckelsång så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Väckelsång som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Väckelsång

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Väckelsång varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Väckelsång innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Väckelsång

I Väckelsång fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Väckelsång. Nedan finns en del övrig fakta om orten Väckelsång:

Väckelsång är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Väckelsångs socken. Väckelsång ligger utmed riksväg 27, ca 13 km norr om centralorten Tingsryd. Vid byns norra ände står en "Arla-ko" i trä i naturlig kostorlek.

Yta: 123,30 hektar
Invånarantal: 905, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Väckelsång om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Väckelsång fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Väckelsång. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Väckelsång rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Kronoberg.